Start

poster-jissint-maarten-jpg-2016

Welkom op de site van de KEET

Wij zijn een activiteitengroep voor de jeugd van Schinnen en omgeving. Deze activiteitengroep is een onderdeel van Stichting JIS en wordt gerund door een aantal enthousiaste vrijwilligers.

De activiteiten zijn bestemd voor kinderen van 9 t/m 13 jaar. Wij zijn er elke vrijdagavond m.u.v. de zomervakantie. Elke week organiseren wij weer een spetterende activiteit.De entree is € 2.00 . De activiteit begint om 18.30 uur en eindigt om 20.30 uur. Je hoeft je van te voren niet op te geven (tenzij anders vermeld) dus je kunt gewoon binnen lopen! Je vindt ons aan de Burg. Pijlsstraat 1E in Schinnen. (Achter de brandweer, aan de vijver)

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je een keer vrijblijvend meedoen? Ook dat kan! Kom gewoon eens langs en laat je verrassen!

Bij ons is het motto: Niks moet, alles kan. Je komt voor je plezier en dat willen wij ook graag zo houden! Dus is er iets wat je misschien graag anders zou willen , heb je een leuk programma idee, of is er een probleem, laat het ons vrijdagavond weten (vraag naar Raymond) of stuur ons een mail.

 

Adres

Stichting JIS
Burgemeester Pijlsstraat 1e
6365 CG Schinnen
info@hetjis.nl

KVK: 41 07 24 67
Rabobank: 14.65.28.905