Inschrijfformulier kvw 2022

Beste ouder, verzorger,

De voorinschrijvingen zijn afgesloten op dinsdag 19-07-2022 om 23:12 uur, uw kind kan nog deelnemen via de dagkassa.

het kvw Schinnen is van 25 juli t/m 5 augustus op doordeweekse dagen van 09:00 uur tot 15:00 uur. U kunt uw kind(eren) via dit formulier t/m 13 juli inschrijven voor het kindervakantiewerk. Vul hiervoor de gevraagde gegevens aub volledig in. Het formulier sluit af met een iDeal betaling, uw inschrijving(en) zijn geldig na de betaling. U ontvangt automatisch een e-mail van uw inschrijving. We hebben de volgende mogelijkheden en prijzen:

  • Passe-Partout voor het hele kvw voor € 49,00
  • Passe-Partout voor de 1e week voor € 28,00
  • Passe-Partout voor de 2e week voor € 28,00

Je kunt ook à € 6,50 deelnemen  via de dagkassa, vooraf inschrijven geniet echter onze voorkeur.

Een toegangsbewijs voor het kindervakantiewerk is strikt persoonlijk en op naam van het betreffende kind. Uw toegangsgbewijs(en) ligt vanaf 25 juli gereed bij de dagkassa, ze worden daar uitgereikt door een van onze vrijwilligers. Wanneer u geen gebruik kan maken van een iDeal betaling of voor overige vragen, gelieve contact met ons op te nemen via info@hetjis.nl

Deelname aan het kvw kan ook via de stichting leergeld.

Wanneer u kind voor de eerste keer wil meedoen en u weet niet of hij of zij het leuk genoeg gaat vinden om meerdere dagen te komen kan dit ook met ons worden afgestemd. Neem ook hiervoor aub contact op via mail met info@hetjis.nl Vermeld in uw bericht een telefoonnummer zodat we u terug kunnen bellen.

Door uw inschrijving verklaart u de voorwaarden gelezen te hebben en hiermee akkoord te zijn.

Powered by WordPress | Buy at&t cell phones at iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre, VPS and fettverbrennungsofen