Inschrijfformulier kvw 2017

De termijn voor de on-line inschrijving is verlopen. Er zijn alleen nog kaartjes verkrijgbaar via onze dagkassa.

Beste ouder, opvoeder, het kvw Schinnen is van 17 t/m 28 juli op doordeweekse dagen van 09:30 uur tot 15:30 uur. U kunt uw kind(eren) via dit formulier t/m 11 juli inschrijven voor het kindervakantiewerk. Vul hiervoor de gevraagde gegevens aub volledig in. Het formulier sluit af met een iDeal betaling, uw inschrijving(en) zijn geldig na de betaling. U ontvangt automatisch een e-mail van u inschrijving. We hebben de volgende mogelijkheden en prijzen:

  • Passe-Partout voor het hele kvw voor € 35,00
  • Dag entrees voor willekeurige dagen voor € 3,90 per dag (met een minimum van 3 stuks)

Bepaal aub voor u zelf de voordeligste keuze. Een “meerdagen-kaart” verplicht niet om elke dag te komen, hoewel we dat uiteraard wel erg leuk zouden vinden als uw kind dat graag wil. Een toegangsbewijs voor het kindervakantiewerk is strikt persoonlijk en op naam van het betreffende kind. Uw toegangsgbewijs(en) ligt vanaf 17 juli gereed bij de dagkassa, ze worden daar uitgereikt door een van onze vrijwilligers. Wanneer u geen gebruik kan maken van een iDeal betaling of voor overige vragen, gelieve contact met ons op te nemen via info@hetjis.nl

Wanneer u kind voor de eerste keer wil meedoen en u weet niet of hij of zij het leuk genoeg gaat vinden om meerdere dagen te komen kan dit ook met ons worden afgestemd. Neem ook hiervoor aub even contact op via mail met info@hetjis.nl Vermeld in uw bericht aub een telefoonnummer zodat we u terug kunnen bellen.

Powered by WordPress | Buy at&t cell phones at iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre, VPS and fettverbrennungsofen