Avond 4-daagse 2022

De voorinschrijvingen zijn gesloten op 21-05-2022 om 00:54 uur. U bent van harte welkom en kunt nog steeds deelnemen via de dagkassa van de 4-daagse.

Avond 4-daagse Beekdaelen is een evenement van JIS
De 17e Avond 4-daagse is in 2022 van 31 mei t/m 3 juni.

Onze wandelingen worden jaarlijks allemaal vernieuwd of aangepast, ze zijn afwisselend en leiden grotendeels door de natuur en het mooie Limburgse heuvelland, dat tevens de grondstoffen levert voor Canisius stroop. Alle routes zijn gepijld!! (je hoeft dus niet te lezen).

Op de 4e dag wordt dit jaar gewandeld in een thema GOUD & GLITTERS, waarna een feestelijke afsluiting met springkussens en een goochelact, prijsuitreiking van de scholen en muzikale opluistering door DJ Will Leurs.

De te wandelen afstanden en daarbij horende vertrektijden zijn:

6 km, starttijd van 18.00 uur tot 20.00 uur
10 km, starttijd van 18.00 uur tot 20.00 uur
13 km, starttijd van 18.00 uur tot 19.00 uur

Voorinschrijving voor de 4-daagse is mogelijk voor de deelnemers die meelopen via de basisscholen van Amstenrade, Oirsbeek, Puth, Schinnen en Merkelbeek. De overige deelnemers kunnen inschrijven via de dagkassa of via het onderstaande formulier voor een vliegensvlugge start .

4 dagen lopen betekent een medaille, daarnaast zijn er trofeeën voor:
De school met de meeste deelnemers
De origineelste schoolgroep
De minst fortuinlijke wandelaar of degene die de grappigste vergissing(en) begaat wint: “De Woasj” (uw voordrachten zijn van harte welkom)

 

Powered by WordPress | Buy at&t cell phones at iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre, VPS and fettverbrennungsofen